Nu expanderar vi vår kostnadsfria rådgivning med chatt och video direkt i mobilen

Juristjouren inleder nu samarbete med startup företag Fliffr. Fliffr är en digital marknadsplats app där du kan få rådgivning av experter direkt i din mobil.

Vi har sedan starten 2004 varit väldigt stolta över vår juridiska rådgivning över telefon, och idag när världen är allt mer mobil vill vi även erbjuda vår rådgivning via chatt och videosamtal.
Självklart kommer Juristjouren att fortsätta vara kostnadsfri även när du väljer att kontakta oss via Fliffr.

Niklas Eriksson på Juristjouren säger följande om samarbetet. “Vi har letat efter olika sätt att komma närmare våra kunder och de personer som vill använda vår rådgivningstjänst. Fliffr gör det möjligt för oss att vara ännu mer personliga med rådgivning över videosamtal. Att Fliffr är på mobilen tycker vi är jättebra då vi vet att många av er som ringer oss gör det på språng och mellan möten.

Juristjouren svarar på frågor inom familjerätt, arbetsrätt, arvsrätt och bostadsjuridik och du hittar Juristjouren för gratis videorådgivning här: https://www.fliffr.com/@juristjouren

Fliffr finns tillgängligt i Apple Store och Google Play och både nedladdning och registrering är kostnadsfri.

Vi på Fliffr är jätteglada över att få samarbeta med Juristjouren, då vi erbjuder en marknadsplats är det viktigt att vi tar vårt ansvar och säkerställer att det är de bästa experterna som finns tillgängliga. Juridisk rådgivning är något som efterfrågats av våra användare säger Peter Nordström på Fliffr.

Tiderna Juristjouren finns tillgängliga är som vanligt på vardagar 8-17

Ladda ner appen här nedan och kontakta oss på @juristjouren

 
 
 

Skicka fråga